Bayern pronašao novog Neuera?

Novi golman Bavaraca stiže kao slobodan igrač?

Bayern pronašao novog Neuera?

Manuel Neuer je svojevremeno bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji golman svijeta. Ipak, povrede su već odavno učinile svoje, a svoje polako čine i godine.

U Bayernu zbog toga tragaju za novim golmanom, "jedinicom" za budućnost.

Navodno bi to trebao biti 23-godišnji čuvar mreže Schalkea Alexander Nubel. Kako piše Bild, Nubel ne namjerava produžiti ugovor sa Schalkeom, koji ističe sljedećeg ljeta, a kako je navodno već postigao dogovor s Bayernom, put Minhena bi trebao kao slobodan igrač.

Nubel je od prošle sezone standardan u Schalkeu, a već je preuzeo i kapitensku traku u timu iz Gelsekirchena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zanimljivo, Bayern je i Neuera doveo iz Schalkea, prije nešto više od osam godina. Ipak, za Neuara je tada minhenski klub izdvojio oko 30 miliona eura, dok bi Nubel trebao stići besplatno.

Da li će ovaj 23-godišnjak zaista postati novi golman Bayerna, vidjet ćemo po isteku tekuće sezone...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi