Bayern pronašao zamjenu? Nijemci otkrili ko je bio gost u loži

Kovač blizu otkaza

Bayern pronašao zamjenu? Nijemci otkrili ko je bio gost u loži

Niko Kovač proživljava jako teške dane. Hrvat je kormilo Bayerna preuzeo sa velikim očekivanjima, no rezultati koje bavarski gigant ostvaruje pod njegovim vodstvom su razočaravajući, pa se uveliko šuška da bi uskoro mogao postati bivši.

Previše izgubljenih bodova u Bundesligi, te loša forma momčadi poprilično su zabrinuli navijače i čelne ljude kluba, a Kicker izvještava kako je Kovač, unatoč sinoćnjoj pobjedi nad Benficom, jako blizu otkaza jer se navodno intenzivno traga sa njegovim nasljednikom.

U tom kontekstu najprije se spominjao Zinedine Zidane, kao i Arsene Wenger, a da je doskorašnji menadžer Arsenala prvi favorit svjedoče i medijski natpisi da je njegov agent bio gost Bayerna na utakmici protiv Fortune Dusseldorf (3:3).

Wenger, koji tečno govori njemački jezik, bio je želja Arsenala i devedesetih godina o čemu je prošle godine pred susret Bayerna i Arsenala u Ligi šampiona govorio i Karl Heinz Rummenigge.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nažalost, to se nije desilo jer je on donio drugačiju odluku. Lično imam veoma dobar odnos sa Wengerom i cijenim ga", kazao je tada Rummenigge.

Kada je u pitanju Kovač, Nijemci pišu kako su mu osim rezultata presudili loši odnosi u svlačionici i općenito neslaganje trenera s igračima. Sve veći broj je onih koji ne bi imali ništa protiv da on dobije otkaz.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Ovaj tukmez sto je pisao tekst neka ga sam procita.
37 1
vanja8
Ma nije Wenger sinoc gost bio,to je Odović samo ga prerusili da ga novinari ne prepoznaju... Oda kralju vrati see...
23 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi