Hakimi optužen za silovanje, smije li putovati u Minhen na utakmicu protiv Bayerna?

PSG-a očekuje paklen revanš

Hakimi optužen za silovanje, smije li putovati u Minhen na utakmicu protiv Bayerna?

Edmir Škorić

Marokanski reprezentativac Achraf Hakimi u velikim je problemima jer je protiv njega pokrenuta istraga zbog optužbi za silovanje.

Hakimi se oporavio od povrede i u rosteru je PSG-a, kojeg očekuje u srijedu spektakl u Minhenu i revanš osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, nakon što je u prvom duelu njemački tim, kao gost, slavio sa 1:0.

Nema Neymara zbog povrede, Brazilac propušta ostatak sezone jer mora na operaciju, a hoće li Hakimi biti na raspolaganju?

On je pod sudskim nadzorom, ali može da napusti teritoriju Francuske, tako da je za očekivati da bude u Minhenu sa ekipom, a ostaje da se vidi hoće li biti starter ili na klupi.

Protiv Hakimija je u petak počela zvanična istraga. Uzete su izjave svih strana, a djevojka je otkrila detalje šta se sve dešavalo u domu marokanskog nogometaša, gdje se navodno silovanje desilo.

Nakon kraćeg dopisivanja 25. februara je otišla u kuću zvijezde PSG-a dok je njegova supruga s dvoje djece bila na odmoru u Dubaiju. Achraf je bio sam u kući i pozvao ju je da dođe i ona je pristala.

Tu su stvari 'izmakle kontroli'. Pred istražiteljima je otkrila šta se tačno dešavalo.

"Poljubio mi je usne, zatim mi je podigao odjeću i poljubio mi je grudi, iako sam to odbijala. Potom je zgrabio za vaginu. Ponavljam, nisam mu to dozvolila", otkrila je ova 24-godišnjakinja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na kraju je uspjela pobjeći. Udarila je Hakimija nogom i izletjela iz kuće.

Naravno, Hakimi odbacuje bilo kakvu priču o silovanju. Iako je istraga otvorena protiv njega on je još uvijek nevin i po navodima advokata Fanny Colin, ona samo želi izvući novac.

Top Komentari

Drakula
Igro bi on meni i da je ubica
1 0
Chelsea1
Haso mu namjestio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti