Agent boravio u prostorijama Bayerna, nazire se veliki posao
Foto - Screenshot

Pregovara se o napadaču

Agent boravio u prostorijama Bayerna, nazire se veliki posao

M. Šljivak

Minhenski Bayern u potrazi je za pojačanjima, a dres bavarskog velikana od naredne sezone mogao bi nositi austrijski napadač Saša Kalajdžić.

Bayern 24-godišnjeg napadača vidi kao idealnu zamjenu za Roberta Lewandowskog. Odlučili su da ga angažuju, a pregovori su već počeli.

Njegov agent stigao je na pregovore u Minhen. Snimljen je dok automobilom ulazi u prostorije kluba, a novinar Florian Plattenberg je napisao:

"Zakuhalo se. Kalajdžićev agent je stigao u Sabener ulicu oko pet sati. Sreo se sa šefovima. Ovo je bila druga runda pregovora. Prva se desila u utorak. Bayern pokušava završiti transfer, Nagelsmann ga želi u svom timu", napisao je Plattenberg.

Kalajdžić vodi porijeklo iz Bosne i Hercegovine. On je rođen u Austriji i nastupa za reprezentaciju ove zemlje. Protekle tri godine je član Stuttgarta gdje je igrao zaista dobro.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S visinom od dva metra dominantan je u kaznenom prostoru, ali često zna promašivati zicere što bi mogao biti problem.

Saša Kalajdžić je odigrao ukupno 57 utakmica za Švabe i postigao je 24 gola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi