Bayern spreman prodati četiri zvijezde, ali ne i Roberta Lewandowskog

Čekaju se prave ponude

Bayern spreman prodati četiri zvijezde, ali ne i Roberta Lewandowskog

Već odavno jasno da Robert Lewandowski želi promijeniti sredinu i napustiti Bayern, uprkos tome što je prije nekoliko dana došao do četvrte titule prvaka Njemačke u nizu, u dresu bavarskog giganta.

Sjajni poljski napadač više nije zadovoljan na Allianz Areni, a odavno se pominje da bi karijeru mogao nastaviti i u redovima Real Madrida. I Robertov menadžer Pini Zahavi već neko vrijeme najavljuje veliki transfer svog klijenta, ali su u Bayernu ipak odlučni da ne prodaju svog sjajnog napadača.

Kako su prenijeli neki njemački mediji, u Bayernu ne žele da Niko Kovač ostane bez prve napadačke opcije u svojoj debitantskoj sezoni na klupi minhenskog kluba.

Ipak, stajališta čelnika Bayerna su dosta drugačije po pitanju nekih drugih igrača svoje ekipe, a njemački Bild je danas saopštio da su u taboru Bavaraca spremni prodati četiri zvijezde, naravno ukoliko pristignu adekvatne ponude.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tako su, navodno, na prodaju Juan Bernat, Thiago Alcantara, Arturo Vidal i Jerome Boateng. Bayern sigurno ne bi trebao imati problema sa pronalaženjem mušterija za pomenute igrače, a posebno se to odnosi na Vidala, Boatenga i Thiaga Alcantaru koji su odavno na radaru nekih evropskih velikana.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi