Bayern spremio sjajne dresove za narednu sezonu
Foto: EPA

Neodoljivo podsjećaju na dresove iz prošlosti

Bayern spremio sjajne dresove za narednu sezonu

Iako se za većinu klubova koji osvoje titulu u domaćem prvenstvu to ne bi moglo reći, Bayern Munchen je ipak imao neupsješnu sezonu, ali će barem njihova ekipa naredne sezone dobro izgledati na terenu.

Ekipa Carla Ancelottija je bez većih problema uspjela doći do nove titule prvaka Njemačke, međutim Bavarci nisu uspjeli doći do titule Lige prvaka i Kupa Njemačke, pa neki smatraju ovu sezonu Bayerna neuspješnom. 

U taboru bavarskog kluba se nadaju boljoj narednoj sezoni, a njihovi novi dresovi, koji izgledaju odlično, će sigurno igračima donijeti dodatno samopouzdanje na terenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Novi dresovi njemačkog giganta izgledaju sjajno, a mnogi su već primijetili da nova oprema koju je dizajnirao Adidas, neodoljivo podsjeća na dresove Bayerna iz 1974. godine, posebno ako se pogledaju rukavi i deblje bijele linije na standardnoj crvenoj pozadini. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi