5

Komentari (5)

Jupp
Joj novinara i govana.. 3:2 je zavrsila utakmica, a ne 2:1
sport1
2:1????? OMG, WTF. Hajde ponovo pogledaj utakmicu da ti ne kvarim cejf. Utakmica i u vrijeme korone traje 90min. Sportski pozdrav
Bajernovac
supa bayern supa bayern hey hey,,,,ja ja,,,,
dinass
Jedva dobili 3x jeftiniju ekipu od koje svake godine pokupuju najbolje igrace. Kimih je strasan igrac
Jupp
@dinass o cemu pricas? Kada su zadnji put kupili njihovog igraca? BVB je klub koji mi je mnogo drag ali bez ambicije! Cim imaju igraca koji vrijedi 50,60,70 mil., ide na prodaju.. Bayernu su nudili za Müller-a 80 mil prije 2 god.. zbog toga i jesu tu gdje pripadaju, prvak svijeta, neprikosnoveni prvak Njemacke i klub sa ambicijama.. nemojte se vise ofirati sa tim pricama kako im Bayrn sve kupuje, jer zadnji igrac kojeg su doveli je bio Hummels koji je ponikao u Bayern-u!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.