Bayern sutra premijerno igra u novim domaćim dresovima

Bayern sutra premijerno igra u novim domaćim dresovima

E. Škorić

Bayern je na pragu da osvoji novu titulu u Bundesligi, a nije isključeno ni da će biti još jedna dupla kruna.

Osim što čekaju da ovjere titulu, što bi se moglo desiti već i za vikend, fudbaleri Bayerna na dobrom su putu da osvoje i Kup. Doduše, ostala su još dva koraka.

Prvi je sutra navečer na Allianz-Areni protiv Eintrachta iz Frankfurta u polufinalu, a u slučaju da pobijede, igrat će u finalu protiv boljeg iz duela Saarbrucken (4. liga) - Bayer Leverkusen. Taj meč igrat će se u Berlinu.

Zanimljivo je da će Bayern sutra premijerno nositi nove dresove, u kojim planira da igra naredne sezone.

Ovi dresovi su i ranije objavljeni, ali tek sutra ćemo ih vidjeti na igračima njemačkog prvaka. Radi se o domaćoj garnituri, u gostujućoj smo ih već gledali u nekim nedavnim mečevima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti