6

Komentari (6)

Sanska_Prangija
a mino izgleda misli da gazde klubovi sisaju vesle.. pa tek sad poslje (ekonomskog) propadanja barce i drugih klubova, bi trebali svi da stanu malo na kocnice, makar te ekonomske ...
makelele
Haaland je stvarno brutalan napadac, sto se tice kontri, niko mu nije ravan, prebrz je, odsprinta i ako dobije dobru loptu u prostor to je gol 100%, ali sa drupe strane Lewandowski to radi jednako dobro, samo je malo sporiji, ali sto se tice igre u malom prostoru, kod guzvi, pa i proigravanja saigraca, tu Lewandowskom niko nije ravan na svijetu, ta kompletnost cini Lewandowskog najboljim napadacem na svijetu zadnje 2-3 godine... Haaland mora jos na tome poraditi, kad to usavrsi, onda ce tek biti ubojica, ionako je sad u top 5 napadaca, poslije ce tek bit nezaustavljiv ako usavrsi jos taj segment... bio bi odlicna zamjena za Lewandowskog kad napusti bayern
DR_GAZiJA
DZABA pokusavate OBLATITI NAJUSPJESNIJEG I NAJTROFEJNIJEG SPORTSKOG SINA BOSNE. DZABA VAM, ima nas koji NISMO DOZUBI i vidimo SVOJIM OCIMA...da ste kakav portal imali bi bar INTERVJU SA HASANOM U PO MUNCHENA, za sve ove godine od kada je MEĐU GLAVNIM U BAYERNU...ali NE, bolje ga je BLATITI kako je dao IMENA VLASTITOJ DJECI..ali hajde, to govori samo za sebe ko je kakav SLON..pozdrav NORMALNOJ RAJI..
user1599499530
Dao bi mu ja kurku da izbije oci
salt_city
Umjesto halanda, bayern ima lewandovskog, trenutno mozda najboljeg igraca na svijetu.. pred halandom je vrijeme da se dokaze..
nedoni46
Pa normalno, nece ovakvu zivotinju na klupi drzati...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti