6

Komentari (6)

Ivica_Osim8
Cuj kepa 80milki plaćen a Sehic bolji od njeg
user1583752673
Steta za Sehica zasluzuje bolji klub
silvio.bozic
Kakav Šehić, Begović, Subašić, Kalinic...oni su ok golmani. Ali je mogu se mjeriti sa Kepom, Neuerom, Oblakom, Ter Stegenom ni u snovima... respect za svakog golmana ali se uvjek znalo ko je klasa i ne brane đabe za Chelseu, Bayern... kad oni dođu na taj nivo tek tada cemo pricat. Lp
Ivica_Osim8
daj ba uozbilji se kakav Kepa kume napumpano spansko ime u rangu Šehića i niže, da hos da kažeš da je bolji Kalinic, od Šehića onaj sto grije klupu u Montpellier, i jel teve stid porediti RUPU zvana Kepa s Neuerom, Ter Stegenom, Oblakom....Pa sta ako brani u Chelseau branio je i Klarius i Liverpool, brani Utrecht u Bayernu jel to sad svjetska klasa?
Len
Ivica_Osim8
Ultrech jbt slovo lik fulio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.