Bayernu derbi protiv Albe, nervozni Renfroe

Bundesliga

Bayernu derbi protiv Albe, nervozni Renfroe

Edmir Škorić

Bayern je u derbiju njemačkog prvenstva savladao Albu sa 96:65.

Alba je nedavno osvojila Kup nakon pobjede nad Bayernom, pa su ova dva kluba odigrala neriješeno u prvom meču osmine finala Eurokupa, a sada su u kratkom vremenskom periodu odigrali i treći meč.

U okviru 24. kola Bundeslige, Bayern je razbio goste iz Berlina, te je stigao do 18. pobjede, pa drži korak za vodećim Bambergom, dok je Alba peta na tabeli.

U ovom meču je bilo i dosta nervoze, pa je kod Bayerna isključen bh. reprezentativac Alex Renfroe, a Miloslavljević na drugoj strani. 

Taylor je bio najbolji kod Bayerna sa 19 poena, Cobbs i Savanović su ubacili po 16, a Renfroe je za 15 minuta ubacio samo tri poena uz četiri asistencije. Na drugoj strani Lončar je bio najbolji sa 15 poena, naš Elmedin Kikanović je ubacio svega osam uz tri skoka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti