Baždarević: Hajduk? Ako sam im baš interesantan, drago mi je...

I ranije se dovodio u vezu sa Splićanima

Baždarević: Hajduk? Ako sam im baš interesantan, drago mi je...

U Hajduku uveliko tragaju za novim trenerom nakon otkaza Željku Kopiću.

Splitski tim je u novu sezonu krenuo jako loše i nakon šest kola ima svega četiri boda. Lošiji start ne pamte ni navijači koji vape za promjenama, a već je jasno da će prva biti u stručnom štabu, iako u ovom momentu nije poznato ko bi mogao naslijediti Kopića.

Hajduku su, između ostalog, ponuđeni Reja, Pehrsson, Oreščanin..., a u koloarima se kao jedna od kombinacija počelo spominjati i ime bivšeg selektora reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića.

"Drago mi je ako sam im stvarno interesantan, jer radi se o velikom klubu, što svi znamo. Nešto drugo u ovom trenutku ne mogu reći", kazao nam je za SportSport.ba Baždarević, koji trenutno u Francuskoj radi kao trener drugoligaša Paris FC-a.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Bio bih sretniji da sam u nekom prvoligašu, ali, šta je tu je. Ovo je jedan mali klub, jedini cilj nam je da opstanemo u ligi i činit ćemo sve da uspijemo u tome", istakao je Baždarević.

Baždarević se već i u nekim ranijim situacijama kada se tražio trener Hajduka spominjao kao jedna od mogućih opcija.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnian King
Ispascete ljudi u 3 ligu cim mu ime spiminjete. Njeg prati baksuzluk + neznanje :-):-):-):-):-)
9 9
Benjamingst
Bazdarevic: Hajduk ima pontecijal, ako budem trener ja sam uvjern da u seozoni 2020/21 uvodim Hajduk u prvu ligu.
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi