Na klupu Hajduka stiže svjetski poznato ime?

Splićani hitno traže trenera

Na klupu Hajduka stiže svjetski poznato ime?

Kao grom iz vedra neba je Hrvatskom odjeknula vijest da bi na klupu Hajduka mogao doći slavni Sven-Goran Eriksson.

Iako na prvu zvuči nerealno, legendarni švedski trener je ponuđen Upravi splitskog kluba koja hitno traga za stručnjakom koji će probuditi ovaj klub iz krize u kojoj se nalazi.

Da u priči o Erikssonu ima istine potvrdio je hrvatski menadžer Miroslav Bičanić, koji je poručio:

“Da, istina je, ja sam Hajduku ponudio Sven-Gorana Erikssona i imam punomoć za njegovo dovođenje. Još čekamo odgovor s Poljuda, pa ćemo vidjeti kako će se to rasplesti”.

Sven-Goran Eriksson je u karijeri vodio tri reprezentacije (Englesku, Meksiko i Obalu Slonovače), te još veliki broj slavnih evropskih klubova (Benfica, Roma, Fiorentina, Lazio, Manchester City…) a posljednjih nekoliko godina je radio u Kini.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ako se Eriksson zaista skrasi na Poljudu, bit će zanimljivo vidjeti ko će i na koji način platiti ovog svjetski poznatog trenera koji će sigurno imati visoka potraživanja.

Hajduk se nakon šest kola HNL-a nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli bez ijedne pobjede, a danas je smijenio trenera Željka Kopića.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Nije istina.Sven nema pojma o ovome što se piše.Tako je prije dva sata izjavio on.
7 2
Bosnian King
Ako Sven odbije, vec su sve dogovorili sa Zidanom. Problem je sto mu oni daju ugovor na 4 godine, Zadan hoce max od 6 godina. :-):-):-):-):-):-)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi