Baždarević kiksao protiv 'svojih'

Paris FC poražen od Sochauxa

Baždarević kiksao protiv 'svojih'

Seriju pozitivnih rezultata Paris FC našeg Mehmeda Baždarevića prekinuo je u Sochauxu.

Za bivšeg selektora BiH ovo je ujedno bio sraz s klubom u kojem je svojevremeno ostavio veliki trag, kako kao igrač, tako i kao trener, a susret 31. kola na kraju je završen sa 1:0 u korist Sochauxa.

Iako je Mešin tim dominirao tokom cijelog susreta i imao mnoštvo više šansi u odnosu na protivnika, na kraju je Parižanima, ispostavit će se, presudio jedan gol viđen u 38. minuti. Postigao ga je Sakhi kojem je prethodno asistirao Mollo.

Sedam kola prije kraja prvenstva Paris FC je i dalje na trećem mjestu s šest bodova manje u odnosu na Brest, koji se na nalazi na drugom mjestu koje vodi direktno u Ligue 1. Vodeći je Metz.

Sochaux je, s druge strane, na 17. mjestu, tik iznad crte.

Ligue 2, 31. kolo:

Sochaux - Paris FC 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi