Baždarević našao novi trenerski posao?
EPA

Na izlaznim vratima Parisa

Baždarević našao novi trenerski posao?

Nekadašnji selektor reprezentacije BiH Mehmed Baždarević bi mogao preuzeti klupu Siona.

Vijest je to koju su objavili brojni mediji u Švicarskoj, prema čijim navodima bi se Baždarević danas trebao sastati sa predsjednikom kluba Christianom Constantinom kako bi razgovarao o eventualnoj saradnji.

Sion u švicarskom šampionatu u posljednje vrijeme ne bilježi najbolje rezultate, zbog čega je nedavno potjeran Stephane Henchoz, a čini se kako najveće šanse da ga naslijedi ima upravo Baždarević.

Kao trener Baždarević trenutno radi u Francuskoj gdje vodi Paris FC, ali s čelnicima kluba, očito, ima takav dogovor da u slučaju bolje ponude može otići.

U prošlosti Sion je kao trener imao priliku voditi Admir Smajić, a u jednom od najstarijih švicarskih gradova nekada su kao igrači bili još Veroljub Salatić, Vladimir Petković, Asim Škaljić...

Top Komentari

Sion Bazdarevica dovodi da ih spasi od ispadanja iz lige, garant uspjet ce ako dovede Ciru kao savjetnika.
3 0
Rajvosa2019
Nek ide gdje hoce - zelim mu sve najbolje , samo sto dalje od repke - Robert 2 nam nije potreban
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi