Baždarevićev Paris ubjedljivo poražen od Guingampa

Na domaćem terenu

Baždarevićev Paris ubjedljivo poražen od Guingampa

Paris FC kojeg vodi Mehmed Baždarević ubjedljivo je poražen na domaćem terenu u meču 17. kola Ligue 2.

Baždarevićev tim se ove sezone grčevito bori za opstanak u drugoligaškom društvu, a nakon poraza u prošlom kolu od Nancyja, danas je bodove iz Parisa odnio Guingamp. Farmeri su lakše od očekivanog slavili s 3:0.

Do prvog pogotka Guingamp je došao u 23. minuti preko Pierrota kojem je prethodno asistirao M'Changama, a to je ujedno bio i jedini gol u prvom poluvremenu.

U nastavku Paris FC je pokušavao na sve načine da se vrati, u određenim segmentima dosta je bolje stajao na terenu, no sve nade Baždareviću su ugašene u 62. minuti. Tada je prednost povisio Phiri, a samo dvije minute kasnije bilo je već 3:0 zahvaljujući Pierrotu.

Ubjedljivim trijumfom Guingamp je skočio na osmo mjesto, dok je Paris FC ostao u opasnoj zoni, na 18. poziciji.

Top Komentari

Benjamingst
Mesa sve radi da dobije otkaz u klubu, da bi bio selektor BiH ima viziju....
6 2
user2945
Treba mu dati repku opet da se uci! Ha ja...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi