Baždarević: Prezadovoljan sam igrama naših fudbalera

Selektor BiH za SportSport.ba

Baždarević: Prezadovoljan sam igrama naših fudbalera

A. Beganović

Selektor bh. fudbalske reprezentacije Mehmed Baždarević je za SportSport.ba prokomentarisao fantastičnu formu u kojoj se nalazi većina naših fudbalera.

Edin Džeko, Vedad Ibišević, Miralem Pjanić i ostali u ovoj sezoni naprosto briljiraju, što je činjenica koja veseli našeg selektora.

"Zadovoljan sam, a kako i ne bih bio. Nadam se da na formu naših reprezentativaca djeluju i dobra atmosfera i rad na reprezentativnim okupljanjima. Pratim utakmice svih naših reprezentativaca i prezadovoljan sam onim što pružaju nakon utakmice sa Grčkom", rekao je Mehmed Baždarević, koji je potom komentarisao slučaj Đorđa Despotovića, fudbalera koji se u medijima dovodi u vezu sa igranjem za BiH:

"Osjetljiva je to tema, pa ne bih to posebno komentarisao. Istina je da sa svojim timom pratim sve igrače koji imaju bilo kakve veze sa BiH, i to ću u budućnosti nastaviti raditi".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Selektora je, kao i cjelokupnu svjetsku javnost, jutros pogodila tragična vijest o poginulim fudbalerima brazilskog Chapecoensea.

"Pratim dešavanja putem medija. Velika je to nesreća za svijet fudbala... Ne znam šta u ovom trenutku reći osim da izražavam saućešće porodicama poginulih u ovoj avionskoj nesreći", zaključio je naš selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi