Mehmed Baždarević pred novim angažmanom

Navodno je dogovorio sve...

Mehmed Baždarević pred novim angažmanom

Bivši selektor fudbalske "A" reprezentacije BiH Mehmed Baždarević nalazi se pred novim angažmanom.

Baždarević je bez angažmana otkako mu je u oktobru 2017. godine istekao ugovor sa N/FSBiH, a izgleda da od trenerskog posla neće još dugo odmarati, jer konkretnih ponuda ne nedostaje.

Alžirski mediji navode da je Baždarević u ovom momentu najbliži preuzimanju tamošnjeg USM Algera, s čjim čelnicima je navodno dogovorio sve i njegov dolazak se očekuje u narednim danima.

USM Alger, koji je sezonu u tamošnjem prvenstvu okončao na šestoj poziciji, najprije je trebao preuzeti Jacques Santini, ali zbog prevelikih finansijskih zahtjeva koje je Francuz postavio rukovodstvo kluba je odlučilo da odustane od interesa za njegove usluge.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Baždarević je, osim reprezentaciju BiH, vodio još klubove Al-Wakrah, Sahel, Soxhaux, Grenoble i Istres.

Top Komentari

SEIKO
Pa zar ima budala da ovog neznalicu uzme za trenera.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi