Baždarević u Astani pronašao Zmaja? Despotović bez komentara
FOTO: EPA

Srbijanski mediji tvrde

Baždarević u Astani pronašao Zmaja? Despotović bez komentara

U srbijanskim medijima pojavila se informacija da se na radaru bh. selektora Mehmeda Baždarevića nalazi Đorđe Despotović (24). 

Despotović, koji uz srbijansko posjeduje i bh. državljanstvo, navodno je svojim igrama u Astani privukao pažnju selektora Mehmeda Baždarevića i počeo se dovoditi u kontekst sa našim nacionalnim timom.

"Selektor BiH Mehmed Baždarević razmišlja da pošalje poziv Despotoviću. Obzirom da je trenutno daleko od dresa Srbije, možda se odluči i da prihvati poziv", navodi se, između ostalog, u tekstu koje su objavile Večernje novosti. 

Tragom ovih informacija odlučili smo kontaktirati i samog Despotovića. 

"Izvinite, ali ne mogu da dajem nikakvu izjavu u vezi toga", kazao je napadač Astane za SportSport.ba.

Braneći boje Astane ovaj nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je  protekloj sezoni postigao devet pogodaka i upisao dvije asistencije. U karijeri je još igrao za Kairat, Crvenu zvezdu, Zhetysu, Lokeren...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi