Bad Blue Boysi imali su kratku i jasnu poruku za igrače Dinama nakon poraza od AEK-a!
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Želja je zajednička

Bad Blue Boysi imali su kratku i jasnu poruku za igrače Dinama nakon poraza od AEK-a!

Eldar Ganibegović

GNK Dinamo Zagreb poražen je večeras od AEK-a u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, a Bad Blue Boysi, vatreni navijači Modrih, imali su kratku i jasnu poruku za svoje ljubimce nakon utakmice.

Na Maksimiru je večeras GNK Dinamo Zagreb ugostio atinski AEK u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka i poražen je nakon preokreta rezultatom 1:2.

Najljepši momenat utakmice bio je vodeći pogodak Dinama koji je u 39. minuti iz slobodnog udarca postigao Bulat. 

U drugom poluvremenu Grci su uzeli stvari u svoje ruke i preko Zubera i Galanopoulosa stigli do pobjede i sjajnog rezultata pred revanš koji se igra već za četiri dana.

Nakon utakmice su najvatreniji navijači Dinama, Bad Blue Boysi, imali kratku i jasnu poruku za svoje ljubimce uoči puta u Grčku. Nekoliko puta su skandirali: "Hoćemo pobjedu!"

Oglasi

Ova utakmica je, inače, zbog tragedije u Grčkoj prošle sedmice u kojoj je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a, pod posebnom prismotrom UEFA-e i Dinamo se neće izvući bez kazne zbog bakljade BBB-a.

Sredinom drugog poluvremena Bad Blue Boysi su napravili bakljadu i tako učinili medvjeđu ulogu svom klubu koji će biti kažnjen, a vidjet ćemo i kako.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ako na stadionu bude osoba bez ulaznice, ako bude zapaljena baklja, ako padne jedna petarda ili ako bude bilo kakvog lošeg ponašanja na terenu ili izvan njega, sve će biti zabilježeno i uslijedit će odgovarajuća kazna", bila je UEFA-ina poruka Dinamu i AEK-u, prenio je grčki Newsbomb.

Ista pravila vrijede i za revanš meč koji se za četiri dana igra u Atini. Podsjetimo, bolji iz ovog dvomeča u play-offu će igrati protiv belgijskog Antwerpa. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi