BBB izvrijeđali Zdravka Mamića

Konferencija za medije u Maksimiru

BBB izvrijeđali Zdravka Mamića

Na konferenciji za medije na Maksimiru, gdje se javnosti obratio izvršni potpredsjednik Dinama Zdravko Mamić, došlo je do verbalnog sukoba BBB i čelnika Modrih.

Na konferenciju su u jednom trenutku ušli Bad Blue Boysi, koji su izvrijeđali Mamića.

"Zašto si lagao ljudima da tvoj sin nije menadžer? Odgovori zašto lažeš da nije menadžer Modriću i Da Silvi? Pljačkaš klub, kradeš, kako si stolice kupio? Lažeš, kukavica si. Vrijeme je da odeš, gotovo je tvoje vrijeme. Izađi iz Dinama, pa me prebij kao mačku. Okružio si se šupkoliscima....", vikali su Boysi, prenosi Index.hr.

Mamić je nakon kraćeg prekida, nastavio izlaganje:

"Izdao me glas malo, ali nisam nestao u mišju rupu. Sazvao sam press još u subotu. Zašto sam je sazvao? Da rekapituliramo sezonu iza nas. Krenut ću od kraja. Već sam rekao da se ispričavamo našim navijačima. Prvi sam rekao da je ovo sramotan završetak jedne od najuspješnijih sezona u klupskoj povijesti. Boli nas to, kao i ono što se događalo nakon. Reakcije iz svijeta su zaprepašćujuće, pala je ljaga na nas".

"Osim Uefe i Fife kojima se zahvaljujem, svi ostali su bezočno elaborirali i zabijali hrđave noževe u tkivo Dinama, a mi smo samo bili u strahovito lošoj formi".

"Neki stranicu radili su svaša, ali nije bilo reakcije vas Hrvata. Nisam vidio da je neki Hrvat dignuo glas protiv ovog, pridružili ste se masakriranju Dinama. Ne mislim se braniti jer sam sposobniji od svih vas. Znate koliko smo loših utakmica odigrali, ulazio sam u svlačionicu, u Vinkovce nisam ni otišao... ja sam na našu lošu formu prvi ukazao".

"Izričito naglašavam, Kruno Jurčić i Zdravko Mamić su suodgovorni za situaciju u kojoj se našla momčad. 90 posto odgovornosti snosi ekipa. Ne bojim se to reći, jer nitko im nije bio takav otac ni majka, kao što im je bio Dinamo. Igrači su izdali sebe. Kada sam saznao što su određeni pojedinci činili.... Mene je teško iznenaditi, ali ovo nadilazi sve moje spoznaje u životu. Pa oni nisu mogli stajati na nogama!"

"Igrači su ti koji su nas doveli do Lige prvaka, ali su nas i izbacili. Nema tog trenera na svijetu koju bi izvukao takvu momčad. Dogodila su se dva paralelna procesa. Imali su najveća opterećenja na treningu, a oni su trenirali po kafanama. Dogodilo se nešto kontraproduktivno. Zar je moj posao da okolo šetam po klubovima i tražim igrače? Ovo nije moj obračun s igračima, jer i dalje moramo surađivati. No krivi su, plaćeni su masno, doveli smo ih do reprezentacije, a ostavili su klub na cijedilu".

"Nadalje, energično odbacujem bilo kakvu tvrnju da smo sudjelovali u nečasnim radnjama. Zar je Osasuna režirala svoj poraz od Madrida kada je primila osam komada? Ne mogu vjerovati da ste dopustili nekim jebivjetrima da vas uvuku u lobije.... Iskoristili ste moju luđačku ljubav prema Dinamu. Preuzeo sam klub u dugovima, opterećen sudaskim procesima, Zajec i Barišić vraćali su 50-ak milijuna maraka...  Brinuo sam se za Dinamo kada se svima vama jebalo za Dinamo. Dinamo je najtransparentniji klub u Europi!", vikao je Mamić.

"Zašto to ne možete podnijeti? Zašto lažete? ne vi ovdje prisutni, ali nemam kome drugome reći. Govorim kamerama, dolazim zbog ovih koji rade live prijenos... Tu nema lažiranja. Vi lažete da nam pomažu porezni obveznici, pa ne plaćaju nama, plaćaju ovdje svoju imovinu"...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.