BBB opet divljali, Kovač povrijeđen
Boysi su se u Austriji potukli međusobno

Dinamo poražen od Steaue

BBB opet divljali, Kovač povrijeđen

Fudbaleri Dinama doživjeli su poraz od bukureštanske Steaue u prijateljskoj utakmici odigranoj danas u austrijskom Bad Bleibergu.

Istina, meč nije završen, obzirom da je domaći sudija odlučio prekinuti utakmicu nakon što su Bad Blue Boysi utrčali ne teren i međusobno se potukli.

Ovim potezom navijači aktuelnog prvaka Hrvatske još jednom su se obrukali pred Evropom, obzirom da su i prošle godine napravili sličan problem. Tada je prekinuta utakmica protiv bečkog Rapida, a Dinamo je „protjeran“ sa priprema u Kapfenbergu.   

Što se tiče dešavanja na terenu do pomenutog 85. minuta, jedini gol pao je u 71. minuti kada je Kapetanos matirao Kelavu. Osim poraza i sramotnog ponašanja navijača, sve pristalice Dinama zabrinula je i povreda Roberta Kovača, koji je u posljednjoj minuti prvog poluvremena zbog bolova u koljenu s terena izašao uz pomoć saigrača, te je odmah prebačen u Villach gdje će biti podvrgnut detaljnom pregledu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.