BBC izabrao igrača sezone u Premiershipu i ostavio sve bez teksta

Nisu to očekivali

BBC izabrao igrača sezone u Premiershipu i ostavio sve bez teksta

E. Čaušević

I engleski Premiership prekinut je prije skoro dva mjeseca, a mnogi se nadaju da bi se takmičenje moglo nastaviti narednog mjeseca.

Velika Britanija je trenutno jedna od država koja je najteže pogođena koronavirusom u Evropi, ali zbog toga nemaju namjeru da u potpunosti zaustave svakodnevnicu kako je to urađeno u većini zemalja.

U Engleskoj ozbiljno razmišljaju o tome da se Premiership nastavi što prije, a prema posljednjim informacijama cilj je da to bude nekad u šestom mjesecu.

Dok se čeka nastavak utakmica BBC je odlučio da bira najboljeg igrača za ovu sezonu u Premiershipu, te najbolji tim. Čitatelji BBC-a su mogli glasati za ovaj izbor, a krajnji rezultat je mnoge ostavio bez teksta.

Naime, za najboljeg igrača Premiershipa u ovoj sezoni proglašen je kapiten Liverpoola, Jordan Henderson, te mnogi smatraju da to i nije zaslužio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče tima sezone po izboru BBC-a u njemu se nalaze: Alisson, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Caglar Soyuncu, Andy Robertson, Kevin de Bruyne, Jordan Henderson, Bruno Fernandes, Mohamed Salah, Sergio Aguero, Sadio Mane.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
@AGAZIJAGA Ti si kao lovac u onom vicu kad je krenuo u lov na medvjeda. Sakrio se lovac i strpljiivo čeka, kad ga medo potapša po ramenu. Ispade lovcu puška, konta gotov je. Medo mu kaže - hoćeš li da te ubijem ili da te yebem? Lovac proguta ponos, svakom je život mio, ali odluči se osvetiti medvjedu. Ovaj put se sakrio na bolje mjesto i vještije se maskirao. Čeka, čeka, kad medo ga potapša po ramenu. Opet mu je medo dao izbor, opet lovac izabra život, ali medo je ovaj put bio grublji. Jedva su doktori zakrpili lovca, a čim se ovaj oporavio, opet hoće da se osveti medvjedu. Najbolja maskirna oprema, najbolje mjesto izabro, čuči i čeka. Kad ga medo potapša po ramenu: "Pa dobro yebote, jesil' ti lovac il' pedder?" Admin potapša @AGAZIJAGA po ramenu i pita - dobro yebote jesil' ti Gazija il' Mia Khalifa?
3 0
sport1
Salah il Mane, sportski pozdrav
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi