Bebanić: Moramo dati sve od sebe

Fudbaler Veleža

Bebanić: Moramo dati sve od sebe

M. Maksimović

Velež je nedavno bio pred teškim porazom, ali je čast velikog kluba s dva pogotka u finišu spasio Edin Bebanić. Kreator preokreta na susretu Seone i Veleža u Hasan polju kod Srebrenika zadovoljan je ishodom nedavnog meča, posebno uzimajći u obzir činjenicu da je domaćin do samog finiša imao prednost.

“Teška utakmica, dosta teža nego što smo očekivali. Teren je bio pretežak, protivnika nismo poznavali, tako da na kraju moramo biti zadovoljni iako smo tijesno pobijedili klub za koji do nedavno niko od nas nije ni znao“, rekao je Bebanić.

Vezni fudbaler Veleža optimističan je i pred današnji duel Veleža i Budućnosti u kojemu će Rođeni potražiti prvu prvenstvenu pobjedu nakon godine posta i prvu pobjedu u Vrapčićima od maja 2015.

“Dolazi nam neugodan protivnik koji je godinama u vrhu Prve lige. Oni se vole nadigravati i vjerujem da će se tako postaviti i danas. Nadam se da će nam teren ići u korist i da ćemo na vrijeme postići pogodak što bi nam olakšalo posao. Moramo dati sve od sebe i pokušati se podići“, dodao je Bebanić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U timu Veleža danas neće biti Ovčine, Alikadića i Zvonića.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi