4

Komentari (4)

Eduard
A kada Ronaldo uputi ovakvih 10 udaraca na utakmici onda nikom nista
unyganje_jc
a da je jedna sjela gdje treba bio bi naslov golčina bla bla
BaboBih
Ovaj Igrac je bio beskucnik od malena, valjda ga roditelji ostavili i zivio je po ulici i igrao fudbal i tako je zaigrao u portugalu, postao profesionalac i ubrzo poslije ode u Man U... za njega je Ferguson reko da je jedini igrac kojeg je doveo a da ga nikad pogledao nije kako igra. Doveo ga je jer ga je neki skaut ubjedio da je vrlo talentovan itd... Ali drago mi ovako vidjeti kad neko uspije a eto po ulicama je spavao, mozemo mi pisati sta hocemo i kako lose igra sad ali on zivi od fudbala, sigurno dobro zarađuje.
makelele
Ovog kao da je braco iz Vrbanjuse trenirao. Njegov moto je "Igrac koji ne suta, ne moze zabiti go, a igrac koji suta ce zabiti go."
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti