Skandal u Hrvatskoj: Torcida prijeti smrću Bebeku, on im rekao da puno mijauču

Procurio audiosnimak

Skandal u Hrvatskoj: Torcida prijeti smrću Bebeku, on im rekao da puno mijauču

S. Grebović

Hajduk je za vikend na svom Poljudu sa minimalnih 1:0 slavio protiv zagrebačke Lokomotive.

Bila je to jako teška utakmica za Splićane, koji su tek u finišu slomili otpor žilavih gostiju.

Pogodak vrijedan velika tri boda postigao je ove sezone fenomenalni Livaja kojem je ovo bio sedmi gol u devetom prvenstvenom meču.

Hajduk je ovom pobjedom ostao u vrhu sa 19 bodova i ima samo bod manje od prvoplasirane Rijeke.

Pomenuti meč sa Lokomotivom protekao je u dosta nervoznom tonu kako na terenu, tako i na tribinama. Domaći navijači su vršili veliki pritisak na sudiju Ivana Bebeka sa kojim još od ranije imaju "neraščišćene" račune.

Posebno burne reakcije Poljuda Bebek je izazvao sredinom drugog dijela kada nije pokazao na bijelu tačku nakon što je u kaznenom prostoru oboren Livaja.

Torcida je nakon te njegove odluke krenula sa vrijeđanjem glavnog arbitra povicima "Bebek Turčine napuši se k******", "Bebek lopove" itd...

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Par dana nakon te utakmice, u javnost je procurio audiosnimak Bebeka koji komentariše tu situaciju riječima da "u Splitu samo znaju da mijauču".

Nije se dugo čekalo na odgovor navijača Hajduka koji su ispisali grafit prijetećeg sadržaja "Bebek pazi metak", što jasno aludira na prijetnje smrću.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Zapadni UZP-ovci " prozivaju " IVANA Bebeka turčinom???? Pa da ste " prozvali " NAŠEG BH Željka Bebeka pa bi vas ( možda ) razumio. Hahahahaha paćenika Bože dragi
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi