Beća: Igman je prema igračkom kadru među tri ekipe u ligi, idemo se nadigravati

Jedinstvo želi nastavak dobrih igara

Beća: Igman je prema igračkom kadru među tri ekipe u ligi, idemo se nadigravati

S. Mlaćo

Nogometaši Jedinstva nove bodove će tražiti za vikend u Konjicu.

Sjajne igre u posljednjih par kola dovele su Bišćane na drugo mjesto, no sada ih čeka pravi ispit.

Igman je pokazao da kući igra dobro, te će sigurno to biti otvoren meč sa obje strane. Damir Beća, šef struke Jedinstva optimista je pred ovaj meč, ali ističe da cijeni sutrašnjeg rivala.

“Igman je kvalitetna ekipa i po igračkom kadru su među tri ekipe u ligi. Mi se u Konjic idemo nadigravati sa željom da obradujemo sve navijače Jedinstva i građane Krajine“, kazao je Beća za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bišćani će biti lišeni usluga kapitena Dženana Haračića te Anesa Nuspahića i Muje Mujagića.

Meč u Konjicu igra se sa početkom u 14:30 sati.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bato
ZA IGMAN NE IGRA MARKO SAVINOVIC NAJBOLJI STOPER LIGE IZ RAZLOGA KOJI ZNA SAMO TRENER SESELJ PARDON SESLIJA. JEDINSTVO LAGANO DOBIJA
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi