Beckham još uvijek ne vjeruje da je Alexis potpisao za United

Iznenadio ga transfer Čileanca

Beckham još uvijek ne vjeruje da je Alexis potpisao za United

Endin Čaušević, foto: EPA

Legendarni engleski fudbaler David Beckham najbolje dane svoje karijere proveo je u Manchester Unitedu i ne krije da i danas voli često pogledati utakmice svog nekadašnjeg kluba.

Beckham je napustio Old Trafford na ljeto 2003. godine kada je odlučio karijeru nastaviti u Real Madridu. Iako je u svojoj karijeri igrao za Real, Milan i PSG, legendarni fudbaler ne krije da su najbolji dani njegove karijere bili upravo u dresu Crvenih đavola.

Popularni Becks za engleske medije komentarisao je trenutnu situaciju na Old Traffordu i priznao je da još uvijek ne može vjerovati da je Alexis Sanchez stigao iz Arsenala.

"Još uvijek ne mogu da vjerujem da je Alexis došao u United. Kada ste dio velikog kluba kao Arsenal i onda odlučite da idete na sjever u najveći klub to je za mene nevjerovatno. Sve se riješilo za nekoliko dana i iznenadilo je mnoge. Želim mu mnogo sreće. Navijač sam Uniteda i uvijek sam uzbuđen kada dođe tako kvalitetan igrač u naš klub", rekao je Beckham.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi