Beckham nije ljut na Fergusona
Foto: EPA

Ne smatra se svjetskom klasom

Beckham nije ljut na Fergusona

M. Šljivak

Sir Alex Ferguson, legendarni menadžer Manchester Uniteda, nedavno je izjavio kako je u karijeri vodio samo četiri fudbalera svjetske klase.

Među navedenim imenima su Eric Cantona, Cristiano Ronaldo, Paul Scholes i Ryan Giggs.

Čovjek koji je obilježio jednu eru Uniteda, David Beckham, nije ljut na Fergusona što njega nije svrstao u igrače svjetske klase.

Tvrdi i da nije svjetska klasa...

"Uopšte nisam povrijeđen. Igrao sam za najvećeg menadžera svih vremena, a imao sam i sreće da imam vrhunske saigrače. Volim Manchester i uvijek ću ga voljeti", rekao je Beckham, te je dodao:

"Neke igrače treba nazvati svjetskom klasom i zahvalan sam što sam igrao  s nekima od njih. Imao sam sreće da igram s Brazilcem Ronaldom četiri godine i ne, nisam dobar kao Cristiano. Imao sam sreće da igram protiv njega", dodao je Beckham.

Beckham je dres Uniteda nosio od 1992. do 2003. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti