Beganović: Dali smo tri gola iz tri prilike

Mladost počela pobjedom

Beganović: Dali smo tri gola iz tri prilike

A. Čaušević

Mladost DK je novu sezonu otvorila gostujućom pobjedom nad Veležom. Bilo je 1:3.

Elvedin Beganović je u izjavi poslije utakmice pohvalio obje ekipe na odličnoj utakmici po dosta sparnom vremenu.

"Pohvale za obje ekipe koje su po toplom vremenu odigrali odličnu utakmicu. Čestitam i veležu koji je u većini utakmice dominirao, mi smo dobro stajali, dali smo tri gola iz tri prilike, publika je imala šta vidjeti i uživati u ovoj utakmici", rekao je Beganović.

"Rekao sam ta treba vjerovati u ove momke, danas su pokazali da imaju kvaliteta jer su odigrali dobro protiv dobre ekipe Veleža. Naša mladost i euforija Veleža je značilo da će biti dobra utakmica".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost DK će u drugom kolu dočekati Željezničar.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmerZE1990
Zenicki Mangupe rastavio si ih na proste faktore
0 4
chs1975mostar
bega sretno!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi