Kodro: Jeftino smo primili golove, šta je tu je

Poraz Veleža na startu

Kodro: Jeftino smo primili golove, šta je tu je

A. Čaušević

Velež novu sezonu nije započeo kako je planirao. Rođeni su na svom stadionu poraženi s 1:3 od Mladosti DK. 

Statistika je bila na strani povratnika u Premijer ligu, ali to ne mora ništa značiti što je u izjavi poslije utakmice potvrdio i Mustafa Kodro.

"Statistika ništa ne znači, to se pokazalo i danas. Mladost je odlično iskoristila kontre i polukontre. Loše smo ušli u utakmicu, jako bojažljivo. Bukvić je bio na visini zadatka, a mislim da je ona prilika Marqueza okrenula utakmicu...", rekao je pomoćnik Ibre Rahimića.

"Dosta smo mlada ekipa, euforija je ta koja drži momke, pokazali smo da znamo igrati, momci su mladi. Primili smo jeftino golove, ali šta je tu je".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež u drugom kolu gostuje Zrinjskom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

M_Husanovic94
Velez je odigrao odlicno, nedostatak srece u realizaciji uz to i odlican golman mladosti, ovi iskoristili kontre i to je to...Nece niko protiv Veleza lako proci
5 4
chs1975mostar
KODRO druze tako je!! idemo dalje!! bolje sad da vidimo GREŠKE nego kasnije kad se vec pola lige uigra!!! samo naprijed i ti i Ibro//ferguson!! LP svima vama u VELEŽU!!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti