Fudbaler Željezničara optimističan

Beganović: Kvalitetni smo, možemo izbaciti Standard

Dženis Beganović, strijelac za Željezničar u meču protiv Ferencvaroša, vjeruje da Željezničar može napraviti iznenađenje i izbaciti Standard u 3. pretkolu Evropske lige. 

"Sigurno da ćemo dati svoj maksimum da prođemo u naredni krug takmičenja. Znamo da nam fali taj jedan gol razlike, pokušat ćemo što prije dati taj gol, pa šta bude", kaže Dženis Beganović, te dodaje:

 "Nebitno je ko će zabiti gol, bitno je samo da prođemo dalje sa pobjedom. Željezničar može proći, imamo kvalitetan tim koji radi naporno i znamo sve mane i kvalitete Standard. Pokušat ćemo pobijediti."

 Revanš susret između Željezničara i Standarda na rasporedu je u četvrtak na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" s početkom u 20:00 sati. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.