Beganović: Nadam se ostanku igrača kojima ističe ugovor

Do kraja sedmice prozivka na Bilinom polju

Beganović: Nadam se ostanku igrača kojima ističe ugovor

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik proživljava svoje najteže trenutke od osnivanja, veliki dugovi, dugogodišnji nerad i političke igre u i oko kluba uticale su da crno-crveni nemaju ni rukovodstva kluba, a navijači su već odavno u bojkotu.

Mnogim igračima je istekao ugovor, a pojedini su već napustili klub poput: Karića, Džidića, Grahovca i Dedića, te Burekovića, koji svoju karijeru nastavljaju u drugim klubovima.

Šefu stručnog štaba Elvedinu Beganoviću, također ističe ugovor, ali bi on trebao da bude produžen u narednim danima, a do kraja sedmice prema njegovim riječima trebala bi da bude održana i prozivka igrača.

"Još tačno ne znamo kada ćemo održati prozivku, ali sigurno da će biti do kraja sedmice jer bi neozbiljno bilo to prolongirati, a sve ostale ekipe će krenuti s radom. Neki igrači su nas već napustili, situacija je teška, nadam se da će klub produžiti ugovore s igračima kojima ističe ugovor, a koji još nisu pronašli nove sredine. Nismo baš u najboljoj situaciji, ja se iskreno nadam da ćemo što brže krenuti s radom, te da ću imati dobar sastav za narednu sezonu, koja će biti siguran sam najkvalitetnija dosad". kazao je za SportSport.ba Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani će kako saznajemo pokušati da produže ugovore sa A.Adilovićem, Kojićem, Kazazićem, Salčinovićem, Bajraktarevićem i Selimovićem, koji su prošle sezone bili standardni igrači, a kojima je istekao ugovor s crno-crvenima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije