Beganović: Niko još nije ispao, ništa nije gotovo...

Pomoćnik Ibre Rahimića nakon meča

Beganović: Niko još nije ispao, ništa nije gotovo...

Ekipe Mladosti i Veleža danas su podijelile bodove u Doboju kod Kaknja jer su odigrale 2:2 u susretu 12. kola Premijer lige BiH.

Nakon meča na press konferenciji, ispred domaćeg tima, umjesto glavnog trenera Ibre Rahimića pojavio se njegov pomoćnik Elvedin Beganović.

"Vidjeli smo danas dva različita poluvremena. U prvom poluvremenu smo mi naravno bili bolji, imali smo rezultat. U drugom poluvremenu Velež je bio agresivnija ekipa koja je 70 posto vremena vršila pritisak. Kao što su oni bili zadovoljni rezultatom, tako mi nismo zadovoljni. Kako ćemo biti zadovoljni, imali smo prednost od 2:0 i to prospemo u zadnjih 10 minuta. Mislim da je i jedna i druga ekipa zaslužila po bod, ali i da smo mi ili oni došli do pobjede ne bi bilo nezasluženo".

Slijedi reprezentativna pauza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa da, ide pauza. Pokušat ćemo malo da zbijemo redove i da se malo vratimo. Malo smo i umorni jer smo odigrali dosta mečeva. Ipak, šta je tu je, na nama je da radimo i da pokušamo ostvariti ciljeve. Prvenstvo još nije završeno i ne može niko nikoga još otpisati jer niko još nije ispao. Tražit ćemo do zadnjeg kola naše šanse i nadam se da ćemo uspjeti", dodao je Beganović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Ibro,jedi ****a
2 0
zakeroni
Isakovicu?! Ako citas ovo,zelim ti sve najgore u zivotu! Genima ti se rak sirio u familiji jbm ti familiju balvane jedan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi