Beganović: Očekujem pun stadion, ali i našu pobjedu

Strateg Čelika uoči gostovanja u Živinicama

Beganović: Očekujem pun stadion, ali i našu pobjedu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika kao posljednjeplasirana ekipa Premijer lige sutra će u okviru 1/16 finala Kupa BiH gostovati u Živinicama, kod domaćeg Slavena. Biće to sigurno praznik nogometa i očekuje se da će stadion u Živinicama biti dobro ispunjen.

Novi trener crno-crvenih Elvedin Beganović sutra će predvoditi ekipu u svome trećem mandatu na klupi Čelika.

"Znamo šta nas sutra očekuje, sigurno pun stadion, nabrijan domaćin koji u posljednje vrijeme u 1.ligi FBiH igra sjajno. Pobijedili su u zadnjem kolu Rudar u Kaknju, tako da imam informacije o kakvoj ekipi se radi. Nakon nešto lošijeg starta uvezali su nekoliko pobjeda i sutra će za njih biti praznik nogometa" kaže Beganović.

Čelik i pored mnogih problema sutra mora tražiti prolaz dalje

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Tek sam odradio dva treninga s ekipom, moramo se trznuti, mi smo Čelik i sutra moramo pobijediti. Respektujemo domaćina, ali iskreno se nadam u naš prolaz. Momci koji dobiju priliku moraju dati maksimum, sutra je prilika da se nametnu i zasluže mjesto u ekipi pred naredne utakmice . Sigurno neće nastupiti Mahmutović, za koga se iskreno nadam da ćemo imati priliku računati u vrlo važnoj utakmici protiv Goška, koja se u subotu igra na Bilinom Polju" kazao je Beganović.

Vjerovatni sastav Čelika: Marković, Ćemalović, Kazazić, Duraković, Udovičić, Kadrić, Šišić, Salčinović, Duvnjak, T.Adilović i Kouadio.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije