Tuzlaci upisali novu pobjedu, pogodio i mladi nogometaš

Beganović: Ovo je Sloboda i mi gazimo, nikoga se ne bojimo

S. Mlaćo

Sloboda je večeras na svom Tušnju savladala GOŠK 2:0.

 Poveli su Tuzlaci pogotkom Husejinovića koji je pogodio na zaista efektan način, a konačnih 2:0 u drugom dijelu igre postavio je mladi Amar Beganović.

Beganović iz kola u kolo igra sve bolje i bolje, a sve je krunisao večerašnjim pogotkom za novu pobjedu svog tima. Nakon meča nije krio zadovoljstvo.

"Zaslužili smo pobjedu, bili smo dominatan tim. Emocije su me savladale kod pogotka, ipak je ovoj moj klub. Nadam se da idemo dalje, pa i do prvog mjesta", kazao je Beganović. 

Dotakao se i narednih mečeva svog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sada nam slijedi Željezničar, pa Zrinjski. Idemo tamo da igramo fudbal, nikoga se ne bojimo. Idemo na tri boda, ovo je Sloboda i mi gazimo", dodao je mladi nogometaš.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Sto su se jarci digli, treba ih klepit po glavi i vratit u borbu za opstanak
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi