Trener Slobode nakon pobjede nad GOŠK-om

Nalić: Pustite nas da uživamo, sutra ćemo o Želji...

Samir Mlaćo

Sloboda je večeras na Tušnju nadigrala GOŠK 2:0.

 Tuzlaci su bili bolji rival i slavili nova tri boda, te su navijači sigurno mogli biti zadovoljni nakon meča. Zlatan Nalić je bio u istom raspoloženju nakon meča.

"Naravno da smo zadovoljni. Slavili smo u teškoj utakmici, igrali smo prvo poluvrijeme protiv jednog bloka. Kada smo probili taj blok koji je se parkirao ispred šesnaesterca, bilo nam je puno lakše", kazao je Nalić.

Na pitanje novinara o narednom duelu protiv Željezničara dao je zanimljiv odgovor.

"Pustite nas da malo uživamo, a sutra ću imati informacije o njima".

O pogotku Husejinovića kaže.

"Sa Husejnovićem moramo imati strpljenja zbog ranijih povreda i to sam rekao kada sam došao. Ako ga uspijemo vratiti na nekadašnji nivo, on je bez dileme jedan od najboljih igrača u Premijer ligi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je prvi put ove sezone pogodak postigla u prvom poluvremenu.

"Ima ta neka tradicija da mi je dajemo pogotke od 60. do 90. minute. Bili smo sada mnogo bliže golu i da smo uspjeli to da uradimo ovaj put u prvih 45 minuta", dodao je Nalić poslije meča.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

casimiro
Primices ga ti na grbavici hladno....
7 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi