Beganović: Radimo na poboljšanju omladinskog pogona

Trener juniora Travnika

Beganović: Radimo na poboljšanju omladinskog pogona

Samir Mlaćo

Iako se nalaze tek na posljednjem mjestu u Premijer omladinskoj ligi naše zemlje juniori NK Travnik jučer su favorizovanim vršnjacima  iz FK Sarajevo pružili veoma žestok otpor, ali su bordo nade ipak slavile sa minimalnih 1:0.

Travničani su pokazali veliku borbenost i želju, a u nekoliko navrata i opasno zaprijetili gostujućem golmanu Trifkoviću. Trener juniorske selekcije Vezira Adnan Beganović za SportSport.ba dao je svoje viđenje ovog susreta.

"Primili smo jeftin gol, iz jedne polušanse. Momci su dali maksimum na izuzetno teškom terenu na kojem se ništa nije moglo vidjeti. Iz jedne greške smo ipak primili gol i izgubili utakmicu", ističe Beganović.

 

 "Nama preostaje da se dalje spremamo, sada idemo u Mostar Zrinjskom. Radimo na poboljšanju omladinskog pogona  i stvarno smo uradili mnogo stvari da poboljšamo sam rad ove naše djece. Nadam se da će u budućnosti ovi naši momci biti okosnica prvog tima", dodao je Beganović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi