10

Komentari (10)

MLADOST
11 : 11 A ako je protivnik jači i kvalitetniji, kao što realno jeste, pa onda igraj odbranu i pokušaj ne primiti go, valjda ste to mogli uigrati. Protiv Veleža 5, Borca 6, pa nemojte sada iz kola u kolo obarati rekorde.
FK_Lew.
Bravo za realan komentar
Harox7
Bega stari pijun Šekija (Adilovića) još uvijek mu vraća kockarske dugove.+3, ako ne i +4 golova na tekmi.
Arnel925
Pa naravno da smo favoriti hehe koja glupost. To je kao da Cadiz kaže Real Madrid je favorit. Pa to zna budala koja ne gleda fudbal. Samo bezveze trošiš riječi. Ako ne primiš 6 komada, uzmi to kao uspjeh.
E.Car
Ma daj 6 kom, Krupi niste dali ni jedan regularan, pa kod prvog je bio faul u napadu a o penalu se već sve zna. Jeste bili bolji ali to treba krunisati golovima.
Arnel925
Plači mami sine hahah jeli ti krivo. Znaci pratiš nas i naše tekme čujem. Mora svako da gleda šampiona pa i dušmani, nemaju druge kad smo najbolji. Ja ove druge amatere nikad ne gledam. Samo šampiona
Rajvosa2019
+3 boda , laganice
pjanke.sa
Neka ba nadam se da se nece opustiti. Znas da mi se nafuramo kad nam upisu ranije pobjedu
Rajvosa2019
@pjanke.sa protiv Mladosti nece biti frke, ali protiv jaci ekipa? Protiv Krupe ono bas i nije bilo sjajno , 1 poluvrjeme mrsavo - 2 ok . Ima tu jos dosta posla u timu , a isto tako jos dosta utakmica
pjanke.sa
Dobro slazem se s tobom. Ima dosta da se igra. Samo govorim da mora o kolektivno izlijeciti „mi smo najjaci“ stav kod igraca. Ali cini mi se da je Marinovic i ostali tu dobar. Vidjecemo doduse.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti