Beganović: U Mostaru ćemo dati svoj maksimum

Napadač Metalleghe pred Zrinjski

Beganović: U Mostaru ćemo dati svoj maksimum

S. Mlaćo

U posljednjem kolu prvog dijela prvenstva Metalleghe BSI će ove subote gostovati u Mostaru.

Protivnik je aktualni prvak Zrinjski koji želi učvrstiti lidersku poziciju pred početak Lige za prvaka. Sa druge strane, popularne Kraljeve očekuju teška iskušenja u Ligi za opstanak.

"Svakako da je Zrinjski favorit u ovom duelu, to je ekipa koja ima širok izbor kvalitetnih igrača. U posljednjim kolima su digli formu u prvenstvu a nakon ispadanja iz Kupa to im je i prioritetni zadatak. Mi u Mostar opet idemo da damo svoj maksimum, da se tamošnjoj publici predstavimo u što boljem izdanju, a da li će to dati i neki rezultatski bonus vidjećemo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka,“ istakao je Dženis Beganović napadač Metalleghe BSI koji je dobio poziv za U-21 selekciju BiH.

Metalleghe BSI će u Mostaru nastupiti bez nekolicine standardnih igrača zbog kartona i ozljeda. Radi se o Duraku, Smajiću i Vidoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi