Begović će se načekati za šansu: Courtoisu novi ugovor

Belgijanac će produžiti ugovor

Begović će se načekati za šansu: Courtoisu novi ugovor

Midhat Šljivak

Thibaut Courtois uskoro bi mogao potpisati novi ugovor sa ekipom Chelseaja.

Iako se Belgijanac mjesecima unazad povezivao s odlaskom iz kluba, od toga neće biti ništa, jer će Courtois dobiti novi ugovor.

Aktuelni mu važi do ljeta 2019. godine, a novi bi trebao potpisati do kraja aktuelne sezone, a pretpostavlja se da će ugovor biti na pet godina.

Njegov ostanak na Stamford Bridgeu znači i da bh. golman Asmir Begović neće imati mnogo prostora za igru i vjerovatno će morati potražiti novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Courtoisa, novi ugovor će s klubom potpisati i španski napadač Diego Costa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije