Begović dobio novu ponudu

Crystal Palace želi bh. golmana

Begović dobio novu ponudu

M. Šljivak

Bh. golman Asmir Begović mogao bi ovog ljeta napustiti Chelsea.

Asmir nema blistavu sezonu na golu Chelseaja, gdje je uglavnom bio rezerva Belgijancu Thibautu Courtoisu.

Sve se češće njegov odlazak sa Stamford Bridgea. Nekoliko timova je zainteresovano za njegove usluge, a prethodnih dana želju za njegovim dovođenjem iskazuje Crystal Palace.

Iako Orlovi već imaju tri dosta dobra golmana (Wayne Hennessey, Julian Speroni i Alex McCarthy), voljni su da dovedi bh. reprezentativca, kojem vjerovatno ni dolazak Antonija Contea na mjesto menadžera neće pomoći da dobije jedinicu Plavaca za narednu sezonu.

Sam Begović želi više braniti. Međutim, sačekaće da se riješi situacija oko Courtoisa, koji želi napustiti klub, te će donijeti odluku nakon što Plavci angažuju novog čuvara mreže.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Begović je u Chelsea stigao prošlog ljeta iz Stoke Cityja, a ekipa Crystal Palacea je u sezoni za nama završila na 15. mjestu Premiershipa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi