Begović i zločesti dečko od januara u istom timu?

West Ham traži pojačanja

Begović i zločesti dečko od januara u istom timu?

Midhat Šljivak

Bh. golman Asmir Begović jedan je od fudbalera koji se spominju kao novi igrači West Ham Uniteda.

Čekićari za januar traže pojačanja koja bi ih odvojila od zone ispadanja, a krucijalna je golmanska pozicija, gdje se ove sezone Adrian i Randolph nisu pokazali.

Begović je jedna od želja londonskog tima. West Ham će gotovo sigurno dovesti golmana u svoje redove, a pored bh. reprezentativca s njima se povezuje i Joe Hart, koji je najveća želja navijača West Hama.

Pored Begovića, još jedno interesantno ime se povezuje s ovim timom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radi se o veznjaku Manchester Uniteda Marouaneu Fellainiju, koji šansu kod Josea Mourinha dobija uglavnom u finišu utakmica.

Belgijanac nije omiljen na Old Traffordu i vjeruje se kako bi on mogao napustiti tim već u januaru, a West Ham djeluje kao realna opcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi