Bivši fudbaler Reala mijenja Payeta u West Hamu?

Tvrde mediji na Otoku

Bivši fudbaler Reala mijenja Payeta u West Hamu?

Razočaravajući rezultati koje ostvaruje West Ham nisu jedini problem za Slavena Bilića. 

Mediji na Otoku vrde da će se hrvatski trener u januaru suočiti sa odlaskom prve zvijezde kluba. Naime, za dovođenje Dimitrija Payeta je zainteresovan Manchester United i navodno su čelnici kluba već nagovorili igrača da pređe na Old Trafford, a u tom slučaju West Ham će morati potražiti zamjenu. 

U slučaju da Payet napusti londonski klub, Hammersi će pokušati da dovedu fudbalera koji je donedavno igrao za Real Madrid. Radi se o Jeseu, čijim igrama u Paris Saint-Germainu nisu pretjerani zadovoljni, a Parižani su ga navodno spremni pustiti ukoliko dođe odgovarajuća ponuda. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham je trenutno na 17. mjestu u Preiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi