Begović: Lijepo je ponovo vidjeti neka poznata lica

Ponovo uz Defoea i Akea

Begović: Lijepo je ponovo vidjeti neka poznata lica

Edmir Škorić

Asmir Begović je u subotu upisao debi na golu Bournemoutha u Premier ligi, ali nije uspio sačuvati mrežu.

Bournemouth je gostovao kod WBA na otvaranju sezone, a domaćin je slavio s 1:0 uz pogodak Egipćanina Hegazyja, kojem Begović ima samo riječi hvale.

"Apsolutno znate sve što dolazi od WBA. Bila je to pristojna predstava, ali nismo uspjeli da ih zaustavimo. Primili smo jeftin gol. Hegazy je snažan i visok tip, bilo je teško zaustaviti ga" kazao je Begović.

On je u Bournemouth stigao iz Chelseaja, a tamo se udružio s Nathanom Akeom s kojim se poznaje iz Chelseaja, dok Jermainea Defoea zna iz vremena dok su obojica bili u Portsmouthu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nathana znam iz Chelseaja. Lijepo je opet raditi s njim. Defoe je iz mog vremena dok sam bio u Portsmouthu, lijepo je vidjeti neka poznata lica ponovo. Imamo dobar tim. Važno je da svaki dan imamo motivaciju u ovom poslu", dodao je Begović.

"Svi imamo svoje individualne ciljeve, ali najveći cilj nam je ovu ekipu gurnuti u pravom smjeru i da imamo uspješnu sezonu. Svi smo iz raznoraznih razloga gladni uspjeha", istakao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi