Begović: Meni i Courtoisu još ništa nije rečeno

Bh. golman za engleske medije

Begović: Meni i Courtoisu još ništa nije rečeno

Reprezentativni golman Bosne i Hercegovine Asmir Begović jučer je stajao na golu Chelseaja u meču protiv Rapida.

Ipak, belgijski čuvar mreže Thibaut Courtois uskoro se priključuje timu nakon što je dobio nešto duži odmor zbog Eura, pa je situacija oko prvog golmana tima iz Londona je još uvijek nejasna.

Begović poručuje da je za sada sjajno raditi za Conteom, ali da italijanski stručnjak još uvijek nije otkrio ko će biti prvi golman ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Raditi s Conteom je do sada bilo sjajno. Polako shvatamo šta traži od nas i trudimo se napredovati. Iskreno, Conte nam zapravo nije objasnio dosta toga. Jednostavno smo fokusirani na rad i to da pohvatamo ono što želi od nas. Siguran sam da će neke lične stvari poput toga ko će biti prvi golman kasnije doći na red. Vidjet ćemo šta će se dogoditi", rekao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi