Begović na golu Chelseaja protiv Evertona?

Courtois povrijedio koljeno

Begović na golu Chelseaja protiv Evertona?

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović će najvjerovatnije stajati na golu u meču između Chelseaja i Evertona.

Belgijski mediji objavili su informaciju da je Thibaut Courtois povrijedio koljeno na jučerašnjem treningu i upitan je za Everton, a period oporavka mogao bi potrajati oko mjesec dana. 

Iz Chelseaja su poručili da će učiniti sve da osposobe Courtosisa, koji će sutra biti podvrgnut medicinskim pregledima, nakon kojih će biti poznato koliko je ustvari povreda ozbiljne prirode. 

Begović je ostavio dobar dojam u prva dva premierligaška nastupa za Chelsea i strpljivo čeka svoju novu šansu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.