Lampard vjeruje da se Chelsea može boriti za titulu
Foto:EPA

Smatra da su Chelsea i City najjači u ligi

Lampard vjeruje da se Chelsea može boriti za titulu

S. Bošković

Bivši veznjak Chelseaja, Frank Lampard, rekao je da se njegov bivši tim može oporaviti od lošeg starta nove sezone u Premier ligi.

Plavci su izgubili dvije od četiri prve utakmice nove sezone, te za vodećim Manchester Cityjem zaostaju velikih osam bodova.

Lampard smatra da se tim Jose Mourinha može do kraja sezone vratiti u borbu za titulu.

"Ovakve stvari se mogu desiti", rekao je 37-godišnjak za Sky Sport. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Prošle sezone bili su dominanta tim i sa pravom osvojili titulu. Ponekad stvari jednostavno ne idu dobro za vas, ali Chelsea je sposoban da se vrati. Smatram da su Chelsea i City jaki ove sezone. Povezan sam sa Chelseajem i uvijek ih promatram, te nemam nikakvih sumnji da će se vratiti i biti jaki ove sezone", dodao je legendarni veznjak londonskog tima.

Chelsea u subotu igra protiv Evertona, a navijači ovog kluba se nadaju da mogu do boljih rezultata ove sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.