Begović nije mogao vjerovati na kakav način je primio gol u samom finišu utakmice

APOEL preokretom stigao do pobjede

Begović nije mogao vjerovati na kakav način je primio gol u samom finišu utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Qarabaga večeras su poraženi u gostima protiv APOEL-a sa 2:1 u meču 4. kola grupne faze Evropske lige.

Qarabag je odlično počeo večerašnju utakmicu i poveo već u desetoj minuti kada je Medvedev postigao pogodak za 0:1.

Međutim, APOEL je u drugom poluvremenu došao do preokreta. U 59. minuti domaći su izjednačili sjajnim golom Lucasa, a do pobjede su došli u samom finišu.

Gol za pobjedu APOEL-a postigao je Ioannou u 88. minuti nakon velike konfuzije u odbrani Qarabaga. Asmir Begović nije reagovao baš najbolje kao ni njegova odbrana, a do je Ioannou iskoristio i pogodio za 2:1. i pobjedu svog tima.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Begović je večeras imao nekoliko dobrih intervencija, ali nažalost nije uspio da spasi svoj tim poraza u Nikoziji.

Top Komentari

Gdje su ljubitelji Begovica prvo je Begovic pogrijesio prosla mu lopta ispod ruku pa zatim odrambeni igrac Quarabaga, Sehic je Courtuoa za Begovica. Ovo je dokaz da Begovic rupa od golmana.
3 9
K79
a zašto se uporno Begović i Šehić predstavljaju kao neprijatelji ?obojica su dva stvarno kvalitetna golmana jedino je žuti ovdje levat žešći!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi