Begović sjajan u Azerbejdžanu: Ponovo u timu kola
Foto: Qarabağ FK

Vratio se u formu

Begović sjajan u Azerbejdžanu: Ponovo u timu kola

Iskusni bh. golman Asmir Begović uvršten je u idealni tim 10. kola azerbejdžanske Premier lige.

Begović brani odlično otkako je došao u novu sredinu, a na nivou je bio u prethodnom kolu kada je upravo zahvaljujući njemu Qarabag sačuvao mrežu u derbiju s Neftchijem (0:0).

Za svoj nastup Begović je dobio vrlo visoku ocjenu, a zvanični sajt Premier lige uvrstio ga je u idealnu postavu 10. kola koju, između ostalog, čine još Lopez, Volkov, Agayev, Taskin, Isayev, Stanković...

Nije Begoviću prvi da biva biran među najbolje igrače u ligi, a ovo je zapravo još jedan pokazatelj da se nalazi u sjajnoj formi i da je odlaskom u novu sredinu napravio više nego dobar potez.

Našem golmanu ugovor s Qarabagom inače važi do kraja ove godine, nakon čega je planirano da se vrati u Englesku, odnosno Bournemouth čiji je igrač.

Top Komentari

jassony
eh da je u 2.turskoj ligi onda bi to bilo nesto, a ovako hablecine iz saveza i strucnog staba ne obaziru se na te cinjenice
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi